Hoppa till innehåll

Hejdå mars!

Oops, nu är visst mars redan slut. Kanske skulle passa på att sammanfatta lite kort sånt jag velat blogga om men inte hunnit…

Kalas
Den 7 mars hade Jonas L födelsedagskalas och vi var således på fest med Ava för första gången. Det gick jättebra, men man slappnar förstås inte av som vanligt riktigt… Jag drack alkoholfri öl, men med tanke på hur lite jag ändå hann dricka hade det nog inte gjort så mycket om den varit “riktig”.

Skrivkväll på Condeco och Fröken Olsson
Jag kom till slut iväg på en skrivkväll till! Ville egentligen blogga ordentligt om Condecos goda veganmacka, och gärna om skrivandet, men vi får väl se om det blir något mer än detta omnämnande….

Dietist
Eftersom vi äter veganskt skickade BVC oss till dietist. Pyssligt värre, eftersom det var i Mölnlycke 9.40 (ungefär då brukar jag äta frukost…) och bussen gick en gång i timmen. Men Ava var lyckligtvis from som ett lamm, så det gick bra. Själva dietistbesöket var bra också. Vi fick en massa information som vi iofs redan kände till det mesta av, men det bästa är kanske att veta vart vi kan vända oss om problem eller funderingar dyker upp.

Våffeldagen
Givetvis åt vi våfflor!

Earth Hour
Jo, visst hade vi väl någon sorts ambition… men det kändes inte riktigt realistiskt att behöva byta blöja i stearinljussken… så nej, vi hoppade tyvärr över det.

Jonas namnsdag
I vanlig ordning hade han inte en aning om namnsdagen och blev därför extra överraskad när jag uppvaktade med en kaffeburk och godis – Marianne och en jättekäck blåbärschoklad.

Sommartid
Vi ställde om klockorna, men Ava fattade nog inte riktigt grejen…

Hejdå mars, hej april! Jösses vad tiden går!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *