Hoppa till innehåll

"Nya" byxor på föräldraträffen

Wow! Igår provade jag ett par svarta byxor jag använde pre-Ava och jag fick på mig dem! Jag har inte gått ner i vikt, men kanske har kilona omfördelats på något nytt spännande sätt. Det råkade därmed bli så käckt att jag och Ava var duktigt färgmatchade på föräldragruppsträffen – röd överdel och svart underdel. Båda hade dessutom vitrandiga strumpor, men Avas var röda och mina bruna. Close enough!

På träffen pratades det om otäckheter som olycksfall och alkohol. Men det roliga är förstås att komma och se andra små pysslingar och deras föräldrar.

Kan fortfarande inte riktigt smälta det där med byxorna! Det är ju helt fantastiskt om jag plötsligt kan ha mer än ett par vanliga byxor… undrar just om det var en tillfällighet eller en ny trend! Undrar också om kanske ännu fler byxor plötsligt funkar? Spänningen stiger!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *