Hoppa till innehåll

Om du var jag

Ännu ett utmärkt exempel på att man kan läsa ungdomsböcker som vuxen också! Men i det här fallet är det inte som tidigare nostalgiläsning. Jessica Schiefauer provcoachade Tomrum och därför blev jag nyfiken på hennes romandebut.

Hur som helst, Om du var jag handlar om vännerna Agnes och Louise som precis har gått ut gymnasiet och skaffat en lägenhet tillsammans. Vi följer dem genom Agnes ögon och inser ganska snart att Louise döljer en mörk hemlighet för Agnes. Man vet precis lagom mycket/lite för att boken ska bli en riktig bladvändare. Möjligtvis tar den slut lite för fort, men bra är den.

BokinfoTitel: Om du var jag
Författare: Schiefauer, Jessica
ISBN: 9789163861291
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *