Hoppa till innehåll

Helgens nöjen och vedermödor

Det är nästan löjligt varmt ute nu. I lördags var det också fint och då var vi ute på promenad längs Backavägen:

Promenad längs Backavägen

Promenad längs Backavägen

Mysigt och lantligt på andra sidan motorvägen.

Vi fick se en massa vitsippor, åh, så fint! Här är en:

Vitsippor

Och så här fint och blommigt är det där vi bor nu:

Blommor vid vår länga

Det är nästan lite fusk att fota med lilla kompaktkameran, för den hottar upp alla färger så fint…

» Alla bilder från promenaden

Helgen har innehållit mycket jobb här hemma också. I kontoret lyckades vi ganska bra: vi har monterat sladdhållare under de nya skrivborden och fått undan alla sladdar från golvet. Vi ska fixa tangentbordshyllor och datorhållare också, så vi får mer plats och mindre sladdar uppe på borden. Lyckades även städa i ordning en hel del gammalt bråte. Lite är det kvar, men det närmar sig…

I vardagsrummet fick vi äntligen upp projektorn i taket! Vi satte även upp kablarna i kabelkanaler, men det gick sådär. Vi har planktak och kanalerna fäste inget vidare när de sattes tvärs över flera plankor. Vi måste göra om alltihop och sätta allt som går i taket längs med samma planka. Suck. Det innebär att vi måste dra allt rakt fram från projektorn och sedan svänga ner på väggen. Hoppas att det inte stör alltför mycket när man tittar på film. Nåja, det sitter i alla fall uppe nu, även om vi var tvungna att komplettera med lite gaffatejp… och vi har inte kunnat ställa i ordning allt.

Dessutom bar vi ut en dörr och ett datorbord till garaget och lämnade djärvt Ava sovande inne i huset (jo, hon sov sig igenom det).

Nu är det bara mycket kvar att fixa. :)

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Julia Julia

    jag tycker att min stora kamera också ger lite bleka färger. undrar om det är så i verkligheten eller om det är kameran eller objektivet som ställer till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *