Hoppa till innehåll

Ava är skorpion!

Igår kom vi på att vi inte har kollat upp vilket stjärntecken Ava tillhör. Idag satt jag och surfade och såg plötsligt länken “Hitta din bebis stjärntecken”. Sagt och gjort… Ava är skorpion! Och här stod detta:

Skorpionen

23:e oktober – 21:a november
Planet – Mars och Pluto
Element – vatten

När skorpionbebeisen kommer till världen så är allas ögon på henne. Och det är precis så som det kommer fortsätta vara för en lång tid framöver, då den här bebisen till varje pris vill vara i centrum av allas uppmärksamhet. Hon är dessutom en ganska manipulativ liten krabat som suger åt sig av engergin från dem omkring henne.

Skorpionen är också en smula mystisk och svårtydd, vilket gör att det kan vara svårt att veta vad som är på tok när hon börjar att gråta. Ofta är det något som döljer sig under ytan, och det kan vara mycket svårt att dra det ur henne.

Räkna med att det kan bli maktkamper med den här bebisen, då hon räknar med att mamma och pappa och syskonen ska följa hennes planer. Det positiva som följer med detta är att hon vet vad hon vill, och hon är tydlig med att informera omvärlden.

En viktig detalj är att skorpionbebisen hatar smutsiga blöjor, så byt henne ofta! Ofta kan det vara orsaken till hennes missnöjen, men det är inte alltid ni kan stoppa ett utbrott så enkelt.

Den lilla skorpionen trivs i sällskap, särskilt om hon får stå vid rodret och styra.

Sammanfattningsvis så är skorpionbebisen smart, vill göra saker på sitt eget sätt och vet hur hon ska få det hon vill. Se upp!

Det mesta tycks faktiskt stämma ganska bra, utom det där med blöjorna. Ava är otroligt blöjtolerant och säger inte ens till när det kommer fullt med nummer två… Mystisk och svårtydd, däremot, är mitt i prick. Fast jag vet inte hur de menar att det går ihop med att hon “vet vad hon vill, och hon är tydlig med att informera omvärlden”. Det känns som att de helgarderar sig genom att skriva lite allt möjligt…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *