Hoppa till innehåll

Valborgsfirande vid Landvettersjön

Igår tog vi en promenad och spanade in valborgsfirandet vid Landvettersjön (eller Gröen, som den också heter…). Nästan genast hamnade vi i ett lämmeltåg av valborgsfirare som alla skulle till samma ställe. Väl framme fick vi först njuta av den alldeles vitsippsöversållade skogen och sen av sjön som solnedgången färgade rosa. Det fanns en massa pyssel att göra om man ville, men vi nöjde oss med att lyssna på barnkören som sjöng religiösa sånger (varför inte vårsånger..?) och titta på när brasan började ta fyr.

Valborg 2009
Ava somnade precis när barnkören satte igång och alldeles för hög musik dånade ut ur högtalarna. :)

» Alla bilder

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *