Hoppa till innehåll

Shoppat!

Idag har jag shoppat alldeles själv utan bäbis! Jag åkte in till stan när Jonas kom hem från jobbet och han tog hand om Ava. Jag kom inte in förrän vid 18 och det mesta stängde ju 19, så jag hann inte så mycket, men lite hann jag i alla fall och både jag och Ava fick nya kläder.

Jag blev grymt förvånad över att hitta byxor som jag kan ha utan att behöva sy upp:

Det är en tunn, somrig variant som man kan knyta nertill. Det blir lite pös, men inte farligt mycket. Jag köpte både dessa gröna och ett par svarta. Hoppas att de ska vara både sköna nog att trivas i och snygga nog att kunna gå ut i utan att skämmas.

Ava fick såna här från Kappahl:

Jag köpte gula och cerisa, hon har redan svarta och röda – ja, jag gillar dessa byxor!

Hittade inte bilder på något mer, men jag köpte lite tröjor till mig och Ava fick även en gul body och ett par landskapsbyxor.

Jag tror inte att jag varit ute utan bebis sedan den 24 mars, så det var hög tid nu… däremot har jag fått lite egen pysseltid hemma ibland på sistone när Jonas tagit hand om Ava i någon timme eller två, det är också skönt.

3 kommentarer

 1. Julia Julia

  Jag har ett par väldigt lika dom byxorna, köpte du dom på H&M? Mina är vita.

  Kul att du har blivit intervjuad i tidningen :) Men det lät lite som att du kunde detta med hemsida för att du jobbar på konsultbolag.. det är ju lite mer tvärtom skulle jag säga :)

 2. Helena Helena

  Japp! H&M för 149 kr och det fanns gräddvita också. Överhörde någon säga att hon hade köpt såna förra året, så de kanske är en klassiker… Jag har på mig mina gröna idag och gillar dem! De är sköna och det är bra att det finns fickor trots att de är så tunna och somriga, inte självklart ju.

  Ja, intervjuer blir ju alltid lite konstiga på olika sätt…

 3. Julia Julia

  ja jag kanske oxå borde shoppa fler färger! jag köpte dom utomlands, i amsterdam tror jag. de vita är ganska genomskinliga så jag har ibland vita vadlånga leggings på under, speciellt nu när det inte är så varmt. sköna hemmabyxor tycker jag.

  när jag klickade på länken hit från RSS-flödet fick jag några konstiga felmeddelanden från PHP förresten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *