Intervjuad i Härryda-Posten

På sidan 16 i dagens Härryda-Posten (.pdf, tror att den försvinner från nätet om några veckor) är jag intervjuad om mitt bloggande här och på Barnboksprat. Urklipp (den mindre skarpögde råds att klicka på bilderna, hamna hos flickr och via “All sizes” bläddra fram en större version):

Intervjuad i Härryda-Posten

Intervjuad i Härryda-Posten

Övriga intervjuade bloggare i Härryda kommun är:

Vilken kul blandning!

3 kommentarer

  1. Tack för kommentaren Helena. Har inte hunnit titta så mycket på din blogg än. Fastnade på månadsbilder, en rolig idé.
    Återkommer! Gun

    Svara

  2. Jag blev uppringd av Carl-Magnus Höglund som gjorde reportaget efter att han letat upp bloggare i Härryda kommun på nätet. Sen kom han hit och intervjuade mig och Ava sov så snällt i vagnen under tiden. :)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *