Mysig midsommar

Nu har vi haft en skön midsommar hemma med lilla familjen! Jonas och jag avnjöt en mumsig smörgåstårta (länken går till min nya receptsamlingsblogg som jag inte announcat ännu, men som ska ersätta receptsidan här), samt jordgubbar och glass.

Midsommar med smörgåstårta

Midsommar med smörgåstårta

Vi spelade Alfapet och Ava fick äta pannkakor för första gången (det var ju trots allt den 19:e, så middagen var given!). Vi åt våra med pesto, glass och sylt (inte samtidigt…), medan hon fick katrinplommon på sin.

Det blev också en promenad för att hyra film och köpa nougat (ja, vi snål-äter egentligen fortfarande, men en frossardag någon gång ibland får det bli ändå).

Jonas var hemma även på lördagen och då blev det bland annat språkpyssel i Språktidningens klur-bilaga och jobb med att få ordning i vardagsrummet (dessa eviga sladdar!). Dessutom tyckte jag mig känna något hårt när Ava tuggade på mitt finger och mycket riktigt, när vi väl lyckades titta i munnen på henne senare såg vi att det liksom såg genomskinligt ut i tandköttet i nederkäken. Tand på väg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.