Hoppa till innehåll

Olidlig värme och två tänder

Nu är det varmt. Jag har kommit fram till att 30 grader inomhus funkar, men när det blir närmare 35 är det verkligen inte kul. Ava var genomsvettig och förtvivlad under stor del av gårdagen. Hon trivdes bäst ute i vagnen, så det blev en del promenerande, plus att vi satt ute i skuggan och läste ett tag:

Ava och jag sitter ute och läser

Ava har nu två tänder som kikar fram i underkäken. Och hon rullar omkring här på golven och hittar på bus som att slita ner skor från skohyllan eller banka på hallspegeln som inte sitter fast så bra som den borde…

För övrigt lagar jag mat inför lördagens fest. Nu har jag i alla fall använt ugnen klart, skönt nog… den är ingen hit i hettan!

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Emma Emma

    Jag älskar den här bilden! (Påståendet att det finns en bok som passar varje person stämmer verkligen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *