Hoppa till innehåll

Bomullsbröllop eller pappersbröllop…

I tisdags firade vi bomullsbröllop, eller två år som gifta. Fast när jag kollar på svenska sidor nu verkar de tycka att bomullsbröllop är ett år och pappersbröllop två år. Vi gjorde tvärt om, efter att ha kollat amerikanska sidor… och det blir väl bra det också. Jonas fick en bok av mig förra året och nu mycket fashionabla strumpor från Ica Kvantum. :) Firandet kom allt i lite skymundan av sen senaste tidens festligheter, men det blev en mysig kväll i alla fall. Jonas kom hem i skaplig tid och firandet inleddes med den något okonventionella kombinationen bäbismatning och bubbel (samma bubbel som på bröllopet!):

Bubbel och bäbismatning...

Sen följde fylld aubergine (variant på bröllopsmaten) och pannacotta och så spelade vi lite Alfapet och pucklade på varandra i Fight Night Round 4 med nyinköpta handkontroller. Romantik på hög nivå. :)

Fler bilder:

Bubbel och paket

Aubergin fylld med kantareller och valnötter, samt ris och brysselkål

Pannacotta och hallongelé

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *