Mindre fantastisk viktuppgång

Har precis varit på BVC och faktiskt använt regnskyddet till barnvagnen för första gången…

Den här gången var viktuppgången ovanligt liten. Ava har gått upp så jättebra tidigare, men nu väldigt lite. Från 8480 till 8640g på en månad. Bara 160g, förra månaden gick hon upp 650g, dessförinnan 410, 800, 620… ja, det varierar ju lite hela tiden. Men det är inte ovanligt att kurvan planar ut lite när de börjar röra sig mer och Ava har ju gått från att ligga kvar där hon blir lagd till att fara runt som en tok över golven den här månaden, så det är förhoppningsvis inget konstigt. Det har ju varit lite jobbigt med maten också, det har varit supervarmt och Ava har tandsprickning. Får se hur det ser ut nästa månad.

Själv har jag nog dessvärre också gått upp litegrann i och med den senaste tidens alla festligheter…

En kommentar

  1. Ella föddes strax under normalkurvan, ökade till tredje pluskurvan när hon var 7-8 månader och minskade sedan tills hon låg på normalkurvan från ungefär ett års ålder. Där har hon legat sen dess. Det varierar stort kan jag trösta dig med.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *