Hoppa till innehåll

Helkroppsmassage i 75 minuter!

Idag har jag varit på helkroppsmassage i 75 minuter hos flex massage! Jag Vill Ha Mer! Ååååh, så skönt det var! Jag har aldrig varit på professionell massage förut, men nu fick jag det alltså i födelsedagspresent av Jonas.

Det blev en riktig genomkörare, med ryggen, axlar, nacke, rumpan, benen på fram- och baksida, fötter, armar, händer, hårbotten och ansikte. Häftigt! Massösen hittade en del så kallade triggerpunkter som kändes rejält när hon tryckte på. Mest av allt kändes det nog i rumpan… men även axlar och rygg, såklart.

Jag skulle hemskt gärna vilja gå dit igen, men då tar jag nog inte en riktigt så lyxig variant, utan snarare varianten “halvkropp plus” i 45 minuter, där “plus” får stå för rumpan. Allt det andra var givetvis också skönt, men det kan ju räcka att koncentrera sig på områden där man har ont. För det får man av att vara gravid och att sen bära bäbis…

Jag var förresten nyfiken på hur mycket kropp man skulle behöva visa upp för massösen och det visade sig att man skulle ha trosor och bh på. Sen pysslade hon lite som hon behövde, dvs knäppte upp bhn och drog bort trosorna när det behövdes. Det funkade bra. Dessutom låg man delvis under filt och nymasserade delar fick dessutom njuta av en varm vetekudde. Mmm.

Har också varit nyfiken på hur det känns att ligga på en riktig massagebänk och svaret är såklart: jättebra! Mycket bättre än en vanlig säng…

Nu har jag massagemersmak som heter duga! För ont i ryggen, det har jag förstås fortfarande.

Publicerat iVardagsliv

5 kommentarer

  1. Vi hade 30/60 minuters massage på jobbet. Det ska man ta allra sist på dagen för sen sitter man bara och småler som ett fån och orkar knappt stå upp. SÅ skönt….!

  2. Hanna-Stina Hanna-Stina

    Mot ont i ryggen rekommenderar jag omedelbart och bums en kiropraktor. Det hjälpte mig otroligt mycket.

  3. Hanna-Stina Hanna-Stina

    Jag var också skeptisk första gången, men efter att ha gått en gång blev jag frälst. Fast det beror säkert på vilken kiopraktor man går till också. Min ger massage förs så att jag slappnar av innan hon justerar mig. Plus att hon hade bra tips på vad man ska stretcha och vad man ska stärka upp för att få det onda att försvinna.

  4. Hej, vad kul att du vågade få massage på rumpan. Inte alla som vill det, men den behöver också mjukas upp. Menar vi sitter ju på den nästan dygnet runt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *