Hoppa till innehåll

Återträff och nostalgi

Nu är det nostalgi för fulla muggar. Jag och Ava är i Nyköping och jag har röjt bland en massa gammalt bråte i mitt gamla rum som stått i stort sett orört sedan jag bodde här. Mycket sparade prylar och många minnen.

Idag har jag dessutom grillat med mitt gamla gymnasiegäng – Titti, Fredrik och Maria som jag hängde med i trean, samt Tittis man Nicklas och alla våra ungar. Alla har fått tjejer 2008, inte illa! Ava blev lite blyg och höll sig väldigt lugn, medan de andra småttingarna rasade runt en hel del. De var lite mer avancerade när det gäller att ta sig fram än vad Ava är. Kanske fick hon lite inspiration idag…

Imorgon fyller William 11 år och jag får dessutom besök av Ingela, min gamla mellanstadiebästis! Mer nostalgi på schemat, alltså!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *