Hoppa till innehåll

Sjuka och The Sims 3

Vi är sjuka! Svininfluensa, får man anta… fast än så länge är det i alla fall bara Jonas och jag, Ava verkar inte må dåligt och vi håller tummarna för att hon får slippa!

Det blir en hel del sovande, men lyckligtvis orkar vi med lite film och The Sims 3 också… jag har spelat med en författare som sitter och skriver, i stället för att sitta och skriva själv. Låter väl vettigt..?

Har byggt ett hus också:

Jag har byggt ett hus

Och så kom liemannen på besök, tråkigt nog. När han var klar med sitt jobb satte han sig och spelade dator!

Liemannen spelar dator efter att ha hämtat Vera...

2 kommentarer

 1. Ika Ika

  Intressant med lite bilder på nya Sims. De förstärker min uppfattning att skillnaden mellan tvåan och trean inte är så enormt stor att jag måste uppgradera mig. Okej, grafiken ser snyggare ut, men jag tycker att det fortfarande ser väldigt mycket ut som tvåan. Inrednings- och husbyggarmässigt ser det nästan ut som en uppdatering – kul om man kan ställa möblerna på snedden, och jag har förstått att man kan bygga mera fritt i trean, men prylarna ser ju ändå nästan ut som i tvåan.

 2. Helena Helena

  Ja, det är trevligt att kunna bygga lite friare och ställa på snedden och så, men hur stor glädje man har av det beror ju såklart på hur mycket man bygger/inreder.

  Jag glömde förresten nämna en stor fördel angående den öppna staden: i The Sims 3 kan man hälsa på hos människor och gå runt i deras hus. Det är kul tycker jag som gillar just hus och att se hur de ser ut (vilket man förstås kan i ändra-stad-läget också, men det är ju inte riktigt samma sak). Överkastet till sängen t.ex. har jag valt mönster till och sen kan man dessutom ändra varje färg i mönstret.

  En annan trevlig inredningsgrej är att man kan välja mönster och färger på i stort sett allting (även kläder och bilar).

  Nu ser jag för övrigt att jag har råkat sätta två av fönstren i det lilla gula sovrummet åt fel håll… ajdå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *