Hoppa till innehåll

Ava 10 månader

Idag är lillplutt redan 10 månader gammal! Det går så fort!

Nästan stadigt...

Och det händer grejer. Hon blir bättre och bättre på att stå med stöd och nu kan hon resa sig helt själv åtminstone ibland… i alla fall genom att stödja sig på mig när jag sitter ner och agerar klätterställning.

Rullandet har hon i stort sett slutat med nu när hon upptäckt ålandet. Det går ju fortare! Här är en allt vanligare syn:

En allt vanligare syn...

Varför tog vi bort dörren till kontoret, egentligen? Tänk vad bra det hade varit att kunna stänga in henne. :) I hallen utanför finns den jätteroliga skohyllan, som man kan dra ner skor från, och så vagnen med hjul fulla av grus som är skoj att plocka upp och stoppa i munnen…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *