Hoppa till innehåll

Bredare dagbok

Jag har stört mig på den här smala spalten jättelänge nu, eftersom jag måste posta jättesmå bilder i den. Jag vill kunna posta flickrs mellanstorlek och nu har jag gjort slag i saken. Har gått och väntat på att få tid att göra om sidan från grunden och göra spalten bredare, men om jag ska vara lite realistisk så har hemsidesombygge väldigt låg prioritet just nu. Därför fick det bli en liten halvful snabbfix. Det är bara dagboken som har blivit bredare, resten av sidan är spinkig som vanligt. Annars skulle det se så konstigt ut på alla andra sidor eller åtminstone slumpmässiga andra sidor som jag inte har tid att fixa.

Se så mycket snyggare det är med större bilder:

Löjtnantshjärta

Jämfört med små, alltså:

Löjtnantshjärta

Och ja, detta gör att fotodagboken blir ännu mindre behövd. Planen är nog att arbeta in den i vanliga dagboken.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *