Hoppa till innehåll

Äntligen besök på Old Corner

Ända sedan vi fick nys om veganmenyn hos Old Corner i Gamlestan har vi längtat… och igår blev det av! Jag hade ändå åkt till stan för att shoppa och ringde till Jonas och frågade om han ville ansluta efter jobbet. Det ville han!

16 pizzor, 6 à la carte-rätter, 5 pastarätter, 5 sallader, 2 efterrätter och 4 snacks brukar man inte kunna välja mellan när man äter veganmat ute. Det kändes helt obeskrivligt lyxigt! Jag tog en pasta carbonara och Jonas en pizza, Gamla hörnet. Gott! Fejkskinkan i min carbonara kunde ha fått vara saltare, men jag saltade alltihop i stället. Ava gillade min mat bättre än sin egen medhavda…

Här sitter vi och bläddrar i menyn:

Besök på Old Corner

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *