Hoppa till innehåll

I närheten av solen

Det blir ju mest barnböcker för min del nuförtiden, men det händer att det slinker igenom en vuxenbok då och då också. Egentligen skulle jag vilja hinna med fler, men man hinner ju inte hur mycket som helst.

I närheten av solen är en mörkt humoristisk bok om några människor som fördriver dagarna på ett bokkafé. Huvudpersonen Moa är kaféägaren och hon tampas inte bara med en uteliggare som bor i hennes förråd, utan även med sin totalt kaotiska familj. Och det är just familjer som boken handlar om egentligen. Hur ser en familj ut? Mamma, pappa, barn… eller? Moa funderar på om det måste vara så och om hon egentligen vill att det ska vara så. Och vad kommer hon fram till då? Läs boken, vetja, för den är riktigt bra! Dessutom kan du läsa Hanna Wallstens blogg Lebbiga mamman.

BokinfoTitel: I närheten av solen
Författare: Wallsten, Hanna
ISBN: 9789185505340
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *