Barnspår på mobilen

Ava tycker att min mobil är en jättebra leksak. Jag använder inget knapplås på den, eftersom det är en viktelefon, och jag har inte luskat ut om det finns något ännu… så det händer lite allt möjligt lustigt med den nu.

Bland annat har jag hittat följande sparade, ej skickade sms:

“00”

“Ii”

“Futty600E”

…jaha?

Sen lär det bli lite oväntade poster på nästa räkning också, eftersom hon har kopplat upp sig till nätet ett flertal gånger. En gång var hon på väg att ladda ner något som hette Puppy Casanova, vad nu det var… men jag hann stoppa henne.

Hon har inte ringt så mycket ännu, bara Telefonbanken och nummer som 08###88800###0008888000 (känner hon nån i Stockholm?).

Roligast av allt är nästan att hon fotar med den också. Kan tyvärr inte visa eftersom jag måste hitta en skiva med drivrutiner för att kunna föra över bilder till datorn (mobilen vägrar maila eller posta på webben, men den är ändå värdelös på sånt, så jag har inte insisterat på att få det att funka). Man måste först trycka för att ta bilden och sen för att spara, så oftast har det varit en tagen men ej sparad bild på displayen när jag tar tillbaka mobilen. Brukar spara bilderna för att det är lite kul. Ibland syns det vad de föreställer, men ofta inte…

Det mest minnesvärda ögonblicket hittills var när jag tänkte bläddra igenom alla dessa bilder och hittade en bild på mig själv! Hon har alltså lyckats både ta och spara en bild på mig när jag byter blöja… minsann!

Kanske är hon ett litet fotografämne?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *