Hoppa till innehåll

Lisebergs julmarknad

Vi planerade Liseberg redan förra helgen, men det blev inte av eftersom det regnade hela tiden. Igår kom vi i alla fall iväg! Jätteskönt att bara köra iväg med bilen. Jag körde till Delsjömotet, så nu har jag provat motorväg med nya bilen också. Det går ganska bra att köra, men jag känner att jag måste titta i sidospeglarna för att se var kantlinjerna är i förhållande till bilen och det är ju fånigt… men jag tycker inte det är så lätt att känna var jag har bilen någonstans! Nåväl, vid Delsjömotet tog Jonas över, eftersom jag inte riktigt känner mig redo för körning i Göteborg ännu… och det var nog tur, för vi hamnade mitt i smeten på Korsvägen och allt…

Här är Ava, jag och en av farfarsbilarna (ja, den syns nästan i alla fall…):

Lisebergs julmarknad

Ava fick åka bärsele, det var smidigast att skippa vagnen. Det var knökfullt med folk och svårt att ta sig fram även utan den. Dessutom är det mysigt med bärsele och tryggt för barnet att vara nära. Fast just den här är riktigt oergonomisk, men vi har beställt en ny som förhoppningsvis ska vara bättre…

Vi åkte farfarsbilarna ungefär när Ava borde ha ätit, vilket kanske förklarar varför hon inte blev stormförtjust… menmen, andra halvan av åkturen gick bra i alla fall…

Lisebergs julmarknad

Sen fick hon äntligen käk! Här är hon och Jonas i Lisebergs eminenta amningsrum där det även fanns micro, barnstolar och skötplatser. Perfekt!

Lisebergs julmarknad

Här är vi ute och strosar och tittar på alla fina lampor i träden.

Lisebergs julmarknad

I Sagoslottet fanns mycket att titta på och det gick bra att åka alla tre.

En mysig utflykt! Jätteskönt att susa iväg med bilen sådär, det känns verkligen lyxigt.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *