Hoppa till innehåll

Fått min hemliga julklappspåse!

Idag var jag och hämtade mitt paket jag fått i julklappsbytet jag är med i. Jag trodde att avin gällde ett annat, betydligt mindre spännande paket, så jag blev väldigt glad när jag såg att det var en grön postpåse…

Titta, vad mycket fint jag fick:

Julklappsbyte!

Den obligatoriska pocketboken var Berlinerpopplarna, som jag önskat mig! Perfekt! Ser fram emot att läsa den.

Jag fick också (från vänster till höger i bilden):

– Eldigt örtsalt från Renée Voltaire. Kul! Jag använder örtsalt jämt, till i princip allt jag äter, eftersom jag gillar salt och vår mat är väldigt lättsaltad för att passa dottern. Toppen med lite omväxling! Har redan hunnit testa, det var gott!

– Ett kort med motivering till paketets innehåll (också obligatoriskt i bytet). Min hemliga bokvän skriver att hen skickat saker som hen själv tycker om och hoppas att jag gör det också. Jajemän!

– En receptbok på temat Örter. Visserligen ganska lite veganskt, men det kanske går att inspireras av de andra recepten också.

– En bok om Kräftan, mitt stjärntecken. Inte enligt den här boken, visserligen, men ändå. Typiskt att ligga precis på gränsen, ibland är jag Lejon, ibland Kräfta. Och jag ser mig som Kräfta, för det brukar oftast stå att det är det jag är.

– En skiva med små sagor till Ava. Vad mysigt! Sagor om bl.a. Gittan och Benny som jag dessutom är väldigt nyfiken på själv.

– Tamarirostade mandlar från Renée Voltaire. Mums, gott och speciellt! [edit: de slank ner väldigt fort och maken var inte sen att hjälpa till]

– Almanacka för 2010 från Rosa Bandet. Mycket snygg!

– Bussiga blåbärsremmar från Renée Voltaire. Mums, snaskar på dem nu! Gillar verkligen sånt här fruktgodis. Kul dessutom att få prova lite av Renée Voltaire-grejerna, som jag kikat på så många gånger men tyckt känns alldeles för exklusivt. Toppen att få i present!

– Presentkort från Lovefilm. God tanke, men eftersom jag redan är kund kan jag inte utnyttja det.

– Kylskåpsmagnet med texten “Vänner är änglar som följer dig genom livet”. Sött! Någon som blev nästan oproportionerligt förtjust i den är Ava! Jag råkade sätta den lite för lågt på kylskåpet, så hon fick naturligtvis tag på den och ville absolut inte lämna den ifrån sig sen. Jättespännande ju, att den fastnar på kylen helt magiskt… :)

Ett stort tack till min hemliga bokvän som plockat ihop ett så fint paket till mig! Riktigt roligt att få! Undrar just vem du är! Hoppas att du också fått/får ett fint paket och att du får en härlig jul!

Publicerat iBöckerVardagsliv

3 kommentarer

  1. Helena Helena

    Det tycks inte vara rådande norm i detta byte, så jag tyckte jag kunde öppna med gott samvete. :) Och det är ju roligt med lite vardagslyx också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *