Hoppa till innehåll

Här vare svinvaccin

Nu har jag varit och fått en spruta med vaccin mot svininfluensan, så nu är alla i familjen vaccinerade. Återstår att se vad som blir följden… Just nu känns det inget, men när jag gick från församlingshemmet där sprutan gavs kändes det som att armen höll på att bli förlamad. Mysigt.

Det gick för övrigt väldigt smidigt, jag fick komma in och bli vaccinerad på en gång och det gick bra att rulla in vagnen med Ava så det blev enkelt med henne också.

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Karin Karin

    Jag fick tyvärr rejält ont i armen efter min spruta, men inga andra biverkningar. Det enda som var jobbigt var att duscha och lyfta armen ovanför huvudet… :/

  2. Helena Helena

    Jag är sjukt mosig nu och la mig och “vilade” så fort Ava somnat. Sov 18:30-22… och ska väl snart lägga mig igen. Har också ont i armen, men även lite varstans och en generell sjukdomskänsla i hela kroppen. Hade tokigt ont i huvudet när jag la mig, men det är lite bättre nu… får se hur morgondagen blir… bävar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *