Hoppa till innehåll

Ser fram emot min julklapp!

Som jag skrev i min långa julredogörelse fick jag en spaweekend på Quality Hotel Panorama i julklapp. Läser och längtar:

Unna er en härlig avkoppling fredag-lördag eller lördag-söndag. Övernattning, frukostbuffé, fritt nyttjande av vårt CitySpa och härliga behandlingar ingår! På rummet finner ni morgonrockar och tofflor.

Börja vistelsen med ett avkopplande kurbad med välgörande aromaoljor. Din kropp masseras av 250 jetstrålar, under tiden njuter du av färg och aromaterapi. Efter er behandling bjuder vi på en hallonsmoothie.

När kvällen kommer är ni varmt välkomna att besöka vår restaurang för en drink eller en god middag.

Efter en god natts sömn och en ekologisk frukost njuter ni av vald 50 minuters behandling. Välj mellan Ansiktsbehandling, Lerinpackning, Klassisk massage, Spamassage eller Oliveoljemassage.

Det kommer att bli min första natt borta från Ava. Undrar om jag kommer att vakna och lyssna efter barnskrik eller om jag kommer klara av att koppla bort den ständiga beredskapen man har även som sovande småbarnsförälder..? Skönt ska det bli i alla fall! Tänk att kanske rentav få sova tills man vaknar av sig själv…

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *