Hoppa till innehåll

Musik som är 2009

Det här är den svåraste av mina årssummeringar. 2009 har inte varit ett musikår. Jag har lyssnat väldigt lite på musik, det har inte känts så viktigt och vi har inte haft så bra möjligheter. Och när Ava sover är jag ofta feg och tänker att jag inte ska höra henne om hon vaknar, eller att jag stör henne.

Nu har vi ordnat möjlighet att spela både internetradio och datorns vanliga musik i köket, så kanske blir 2010 ett större musikår.

Den artist jag lyssnat mest på är Britta Persson. Hon är en stor favorit. Allt hon gör är bra. Ava verkar gilla henne också. När hon får titta/lyssna på Defrag my heart på Youtube dricker hon snällt sin välling utan att krångla.

Nu på slutet av året har det blivit en del internetradio från SomaFM i köket. Jonas är frälst och brukar lyssna på jobbet. Jag är lite reserverad i min inställning till radio eftersom jag gillar att bestämma själv vad jag lyssnar på, men Soma är i alla fall ovanligt bra för att vara radio.

Annars kommer jag mest att tänka på barnmusik… Jag har sjungit Imse vimse spindel fler gånger än jag trodde var möjligt och öppna förskolan samt skivor som följt med olika böcker har varit outtömliga källor till färsk inspiration. Krokodilen i bilen, Blinka lilla stjärna och Byssan lull är andra favoriter. För att bara nämna en bråkdel av allt.

Relaterade inlägg:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *