Andrum på Andrum

Nu turas vi om att ha egentid i stan igen. Även den här gången satt jag mest på Andrum:

Andrum

Jag har småpillat med mina båda bokutkast och byggt balla Views i den ännu icke-officiella Drupalversionen av Helenas dagar, bland annat. Mysigt.

Relaterade inlägg:

3 reaktioner på ”Andrum på Andrum”

  1. Ja, det känns som en riktigt bra grej. Det är svårt att få ägna sig helt åt sitt när man är hemma med familjen, även om man bestämmer sig för att den andre ska sköta ruljangsen.

    Nej, Andrum har inte trådlöst internet. Eller rättare sagt, det dyker upp ett nätverk som heter Andrum, men när jag frågade om man fick låna det sa de nej. Så det är en brist, men jag kör 3G i stället. Tyvärr är jag inte så förtjust i deras fika heller (paj med alldeles för mycket deg, chokladboll med alldeles för mycket smör eller snustorr kladdkaka…), men maten (buffé med en massa gott eller jättemumsig burgare) och arbetsron väger upp för det. Har spanat lite efter alternativ eftersom de inte har öppet på söndagar, men har inte hittat något som är i närheten av lika bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *