Nyklippt och nyvaccinerad

Jag är faktiskt rätt nöjd med gårdagens Ava-klippning. Man behöver ju inte titta så nära. :) Och det är mycket bättre än innan:

Det är nästan helt omöjligt att fota henne bakifrån, så bilderna är inte så bra.

Hennes storkbett i nacken har blivit ilsket rött och torrt, så vi smörjer in det närhelst vi kommer åt. Det är mycket lättare när håret inte är ivägen.

Här är en bild till alldeles före klippningen med rakkammat hår:

Före klippning

Lååångt, men tunt och oregelbundet baktill. Kort framtill. Lite hockeyvarning.

Och en till efter:

Efter klippning

Jonas kommentar var: “Nu ser hon ju ut som du.”

Idag har Ava fått sin andra spruta mot svininfluensa. Det gick riktigt bra, det var vår egen goa sköterska som gjorde det och Ava skrek visserligen när hon blev fasthållen och stucken, men ville strax därefter springa runt och rota bland leksakerna. Nu hoppas vi på att det inte blir jobbiga biverkningar. Har Alvedon i beredskap som jag tänker hälla i henne om hon känns minsta lilla gnutta varm…

3 kommentarer

  1. Var det möjligen så att du körde kexmutametoden för att få henne still?… ;) Ser ut som om hon har munnen till bredden fylld med något (och en hand) :)
    Och klippningen tycker jag blev fin!

    Svara

  2. Du vet hur det går till! :) Fast den här gången var det MiniFras. Nästan lika bra, fast givetvis inte tillräckligt när jag höll på och viftade med en så hemskt intressant sax.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.