Första klippningen

Idag har Ava klippt håret för första gången. Eller ja, det var jag som gjorde det, förstås, och det var baske mig inte lätt. För det första satt hon i barnstolen för att hon inte skulle springa iväg och eftersom den har ganska högt ryggstöd var det svårt att över huvud taget komma åt där bak (och det var bara där bak hon behövde klippas). För det andra gjorde hon hela tiden sitt bästa för att vända sig om och ta saxen ifrån mig. För det tredje är det helt enkelt svårt att klippa jättemjukt, tunt och fnuligt babyhår så det blir fint. Jag gav upp innan jag var riktigt nöjd, får väl se om jag försöker lite till imorgon… Men det blev helt klart bättre i alla fall, hon har haft så mycket långt och spretigt fnul på sistone och nu är det i alla fall kortare. Fast lite hackigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.