Hoppa till innehåll

Välkommen tillbaka, röst!

Efter två veckors förkylningsrossel börjar jag nästan känna mig frisk. Visst, lite hostigt, hest och slemmigt är det fortfarande, men jag kan så mycket mer! Jag kan läsa godnattsaga för Ava! Jag kan till och med sjunga lite för henne! Åh, det är underbart att kunna använda rösten igen! Det gör stor skillnad.

Jag och Jonas har delat upp den här helgen så att vi får varsin pysseldag. Igår tog jag hand om Ava hela dagen medan Jonas programmerade Tcl och idag tar Jonas hand om henne medan jag ägnar mig åt skrivpyssel. Jag har ju inte skrivit så mycket om mitt skrivande på sistone, bara lite på Barnboksprat, men det finns där. Det är redigering som gäller, så det är kanske inte maxkul alla gånger, men jag börjar närma mig något som kan ses som skapligt färdigt.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *