Hoppa till innehåll

Etiketterat

Nu har jag tröskat igenom alla gamla inlägg där etiketterna låg inbakade i inläggstexten, separerat ut dem och lagt in dem som WordPress-etiketter (nej, inte manuellt!). Mitt lilla etikettmoln här intill blev genast helt annorlunda. Det visar ju för övrigt inte allt, vilket förstås inte hade varit rimligt heller, men jag skapade ett mastodontmoln med Alla etiketter på en undersida i stället.

Ja, jag vet att menyn försvinner när man går in på undersidor, jag är inte riktigt färdig med mina sidtemplates… Fixat!

Nästa projekt är nog att göra ett etikettmoln som visar etiketter som använts till bokinläggen på Helenas boksidor. Eller kanske skapa ett separat etikettsystem som bara används i bokbloggen… ja, vi får se vad det blir. Än så länge får boksidorna klara sig utan etikettmoln.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *