Hoppa till innehåll

Gummistövelpromenad

Jag är glad att jag tog gummistövlar på promenaden till affären idag:

Gummistövelväder

Gummistövelväder

Jag blev blöt igår och tog därför gummistövlarna idag, men jag trodde faktiskt inte att jag skulle vada genom decimeterdjupt vatten. Så blev det ändå och jag är som sagt väldigt glad att jag tog stövlarna och såklart väldigt glad att vi köpte gummistövlar inför våra svampexkursioner i höstas.

Jag hade viktig post i korgen under vagnen och la upp den i skötväskan för säkerhets skull… här och var blev det väldigt djupt, men korgen blev faktiskt inte översvämmad.

Snäll som jag är varnade jag också en intet ont anande pensionär som rullade sin rullator i riktning mot de värst översvämmade delarna av vägen, så att hon vände och tog en bättre väg.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *