Hoppa till innehåll

Första jobbveckan avklarad, nu helg

Nu har jag jobbat min första vecka efter föräldraledigheten. Jag känner mig fortfarande väldigt ny och har lagt mycket tid på uppstartsgrejer, men det verkar i alla fall lovande. Det som känns minst kul är att komma hem när Ava går och lägger sig. Det är riktigt tråkigt, faktiskt. Att bussförbindelserna alltid krånglar, så att det tar över en timme dörr till dörr gör ju inte det hela bättre.

Nu är det i alla fall lördag och jag har fått umgås med familjen. Jag fick sovmorgon imorse (imorgon är det Jonas tur) och det var väldigt skönt. Hade kunnat sova hela dagen, kändes det som. Efter Avas lunchtupplur åkte vi en sväng till Backaplan och shoppade på Coop. Ava fick ett par fodrade gummistövlar, så hon har något rejälare att gå omkring i ute. De är mycket större och klumpigare än hennes små nätta stövlar hon gått i hittills, men hon måste ju kunna få gå där det är blött också…

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. usch vad trist att man måste arbeta och vara ifrån sina barn…

    ..vi får se till att bli bra barnboksmakare så vi kan leva på det och arbeta hemifrån. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *