Fick på båten av båten

Jag tar tillbaka det jag sa om att 06:33-bussen matchar 7-båten perfekt. Jag hade bara tur den dagen. Igår vågade jag inte försöka, eftersom bussen segade sig så långsamt fram genom trafikgröten mot Brunnsparken. Idag försökte jag och gick superfort till hamnen, bara för att precis hinna se grindarna stängas och båten glida iväg mitt framför nosen på mig.

Så det var bara att knata tillbaka mot busshållplatserna igen. I regnet. Och stå och vänta.

Jag ska satsa på buss 158 i stället när jag tar 06:33-bussen. Fast då måste jag stå och vänta i tio minuter och det känns länge på morgonen.

2 kommentarer

  1. Du får träna dig på att vara i nuet, bara vara i 10 minuter låter som en dröm. Se till att vara rätt klädd bara :)

    Svara

  2. Du är klok, Miriam!

    Tyvärr blir det lätt att jag stressar och jagar minuter för att komma till jobbet tidigt så jag får komma hem tidigt… men nu har jag stått och läst i de där överblivna minuterna, då känns tiden inte lika bortkastad i alla fall. :)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.