Jag och min Nexus One

Tro mig, det finns ingen gräns för hur mycket tid man kan lägga på att peta på sin nya Nexus One. Det finns heller ingen gräns för hur många appar man kan ladda ner och leka med. Någonstans borde det väl finnas en gräns för hur mycket nytt, kul och imponerande det går att upptäcka, men den känns fortfarande avlägsen.

Som ett litet mått på hur petbenägen man blir har jag inte öppnat boken jag håller på att läsa sedan innan min födelsedag (22 juli) då jag fick telefonen. Jag har alltså haft den i 1½ vecka men använder fortfarande orimligt stor del av min lediga tid till att leka med den…

Jag är verkligen nöjd! Telefonen är så häftig och jag gillar Google, jag gillar den öppna attityden med mycket open source och gratis, jag gillar att ha en Nexus One med vanligt Android utan en massa specialgrejer som får uppgraderingar att dröja. Jag kunde direkt uppgradera till 2.2 Froyo, som de flesta andra Androidtelefoner fortfarande väntar på anpassningar till och samma lär det väl bli när 3.0 Gingerbread dyker upp.

Min gamla telefon ligger här och ser fjuttig ut. Det är så skönt att slippa den! Jag gillar min Nexus One!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.