Promenad med RunKeeper

Jag har precis varit ute på en liten promenad och så här gick jag:

Givetvis är det min nye vän Nexus One som hjälpt mig tracka promenaden med hjälp av en smart app och tjänsten runkeeper.com.

» Mer promenaddata på RunKeeper

Jag är klart impad över kvaliteten på spårningen. Jag var helt inställd på en väldigt ungefärlig plottning, men det stämmer såpass bra att man ser vilken sida av vägen jag gått på och när jag gått över och bytt sida! Det enda som ser knas ut är en felaktig punkt precis i början (gå in på promenaddatat och zooma i kartan där för att se bättre), det ser ut som jag rusat in i en av villaträdgårdarna och pallat äpplen eller något (fast typ… på taket?), men så var naturligtvis inte fallet. Man kan redigera en bana i efterhand ser jag, men jag tycker det är roligare att låta den få vara som den blev.

Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *