Hoppa till innehåll

Grannar

Igår provade vi Jonas egenhändigt smaksatta snapsar tillsammans med en grannfamilj som har en son i Avas ålder och en lite äldre dotter. Bland snapsarna blev de mer godisaktiga favoriter, men ingen kändes väl tyvärr sådär alldeles perfekt till den stundande kräftskivan…

Förra fredagen var vi för övrigt hos samma grannfamilj och grillade. Det är så bra att umgås med folk som också har barn och också måste fixa läggning och matning och allt annat sånt där som kan bli rätt drygt för barnlösa vänner. Kul för Ava att träffa barn också. Nu har hon blivit pussad av en pojke för första gången… men hon verkade inte precis få mersmak. :)

Edit: Har tagit bort snapssmakslistningen, eftersom Jonas påminde om att vi tänkte ha en provsmakartävling på kräftskivan. Inte för att jag tror att någon av deltagarna läser här, men man vet ju aldrig…

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. haha dom låter lite läskiga :o) hoppas ni hittar nån bra.
    jag har svårt för snaps, gillar det inte alls. men förrförra midsommar drack jag en riktig god en som nån på festen gjort men jag minns inte alls vad det var i. dumt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *