Ava började dagis idag!

Idag började inskolningen på Avas förskola och jag har tagit semester för att kunna vara med. Vi visste ingenting innan vi kom dit, men det visade sig att vi bara skulle vara där en timme idag.

Ava verkade stortrivas! Hon sprang före oss in på sin avdelning och började genast leka med personalen utan att vara det minsta blyg. Vi höll oss medvetet i bakgrunden och interagerade bara med henne om hon själv initierade det, vilket hon bara gjorde vid några få tillfällen. Vi får väl se sen om det går lika bra när vi faktiskt försvinner på riktigt. Men Jonas ska vara med ett tag till och det är korta dagar hela nästa vecka också om vi nu ska gå efter det som stod på papperet vi fick. Jag räknar med att ta ledigt för att vara med igen på tisdag.

3 kommentarer

  1. Ja snapsen måste ha tagit ut sin rätt med tanke att jag somnade efter halva filmen i er soffa (som förövrigt var skön att snarka lite i)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *