Ava gillar "dadis"

Nu är vi mitt uppe i Avas inskolning på förskolan och nästa vecka är tanken att hon ska gå där på riktigt. Det blir långa dagar, men vad ska man göra…

Lyckligtvis tycker Ava att det är jättekul på dagis. Imorse skrek hon otåligt ”dadis, dadis” medan jag morgonpysslade… Vanligtvis är det Jonas som sköter inskolningen, men första dagen var jag med och idag tog jag hand om den helt. Idag var första gången hon var med på vilan. Jag lämnade henne vid 9 och kom tillbaka 11.15 för att försöka få henne att sova på en madrass, men det slutade med att jag tog en promenad med vagnen för att hon skulle sova… men hon vaknade på dagis i alla fall, utan att jag var med, och det gick jättebra.

Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *