Mindre lyckad wallie-mätsticka

Jag chansade och köpte en mätsticka med retrodjur från Panduro till Avas rum, men den satt inte alls kvar på hennes strukturtapet. Just nu sitter den slarvigt och temporärt uppsatt på garderoben i kontoret.

Den sitter mycket bättre på slät yta, men Ava var ändå genast där och lyckades pilla sönder en av fåglarnas ena vinge… så nja, den här mätstickan känns nog inte riktigt klockren. Eventuellt får den en chans till, men det blir väl i så fall av anledningen att jag inte lyckas fixa en ny…

Relaterade inlägg:

4 reaktioner på ”Mindre lyckad wallie-mätsticka”

  1. Ja, visst är den fin! Ava gillar den också, brukar stå och pussa apan… Känns lite trist att den redan är sönderriven, bara! Men jag kanske provar att sätta upp den lite snyggare på sidan av kylskåpet eller något, får se vad det blir.

  2. Vilken fin!

    Det är lustigt för just idag gick vi in i skolsysters rum och mätte oss. Senast jag mätte mig var jag 168 och idag 170,5. Jag har vuxit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *