Prinsessa blev smiley

Jag är allergisk mot text på kläder. Särskilt puttinuttig text på engelska som står på flickkläder. Ändå köpte jag ett par byxor med texten “PRINCESS” på Myrorna när vi var ute på dagsutflykt och Avas blöja svek… De var lite puttinuttiga över huvud taget, men jag tyckte ändå de var snygga förutom just den där irriterande texten. Kalla mig fånig den som vill, men så här gjorde jag:

FÖRE
Byxor före

EFTER
Byxor efter

3 kommentarer

 1. jag håller med dig. alla affärer med barnkläder (utom Polarn) har rosa/lila för tjejer o blått/grönt för killar. det är tragiskt att det inte kommit längre än så.
  men jag tror att även om alla föräldrar förfasar sig över hur det är så är det ingen som avstår från att köpa de jäkla könsuppdelade kläderna!
  (jag har ju inga barn men tre syskonbarn som är helt körda på rosa. rosa rosa rosa!)

  Svara

 2. Men hon är ju i alla fall din och vår lilla prinsessa, även om det inte står på byxan.

  Svara

 3. klar förbättring! Jag har inte tänkt på det där att man kan sy på andra lappar, det är ju skitsmart!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.