Hoppa till innehåll

Fredriks och Sofias bröllop

I helgen har vi varit på tjusigt bröllop på Grand i Lund. Jag körde hela vägen dit och fick känna på både regndis och kraftiga sidovindar, men det var förstås mycket välbehövd bilkörningsträning. Vi bodde i ett jättefint rum på hotellet, garanterat det finaste hotellrum jag bott på. Kom dit en timme innan själva bröllopet började ungefär, så vi hann lagom ge Ava lite mat och göra oss i ordning innan det började.

Ava förstod förstås inte riktigt vitsen med själva vigselakten, utan ville hellre springa runt och busa. Vigseln var fin, det lilla man nu fick se i ögonvrån medan man jagade Ava. :)

Ava hade en egen plats med egen namnskylt och dukning vid middagsbordet och tyckte det var helt okej att sitta där åtminstone under förrätten. Sen turades vi om att gå i Grands vackra trappor och åka hiss med henne, det var mycket populärt.

Trappan på Grand

Hon klarade faktiskt att gå i de där trapporna helt utan att hålla i sig! Fast jag gick väldigt nära och var beredd…

Det var ett väldigt fint bröllop och en trevlig middag med bra tal och allt sånt där som det ska vara. Efteråt bjöds det på barhäng, live-band och dans. Jag drog mig tillbaka till rummet med Ava någonstans runt midnatt och lät Jonas stanna ett tag till utan att behöva tänka på Ava. Inte för att hon var särskilt svår efter att hon somnat i vagnen, hon sov som en stock genom allt ståhej, men man är ändå inte riktigt avslappnad…

För att hon skulle somna gick jag ut på kvällspromenad med henne i vagnen och det var faktiskt riktigt mysigt att få se lite av Lund. Gick ett varv runt domkyrkan, bland annat. Annars blev det inte så mycket sightseeing, vi bestämde oss för att åka tidigt idag när vi njutit av hotellets frukostbuffé. Skönt att tajma Avas lunchsömn med bilresan.

Nu tycker jag att någon mer ska gifta sig snart så vi får gå på fler bröllop. :)

» Här finns fler bilder

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *