Valdagen

Idag röstas det både här och var:

Idag röstas det både här och där

Men vi klarade av det redan i torsdags, eftersom vi inte visste när vi skulle komma hem från bröllopet. Usch, det var inte lätt.

2 reaktioner till “Valdagen”

  1. Ja, blöjor med knappar tar någon minut längre tid att få upp… Vad har ni för sort nu? *nyfiken* Vi är ändå nöjda med BG (och har nu börjat använda lite baby kangas igen, fast de håller inte lika länge) och det funkar super bara man har nånting över blöjan. Men så långt tänkte jag inte häromdagen…

    Jaja, lekrummet blir städat och leksakerna blir lekta med på nytt sätt när de är på nya ställen :)

  2. Aha, har inte testat FB one size, faktiskt inte ens sett på bild riktigt hur de ser ut. Däremot tyckte jag att small-blöjorna var perfekta nyfödd-blöjor som inte var så bylsiga… Numera tycker jag att det är svårare med knappar (vi har förutom BK också en del gamla Wonderoos) för att vi ofta byter blöja ”i farten”. Karborre är ju klart snabbast och dessutom lättast att sätta på när han står (eller springer, för den delen!)

    Jag är på väg att byta kardborre på några av våra BG. En del köpte jag begagnat men även en del av de ”nya” har kardborren liksom börjat böja upp sig på. Har kommit så långt att jag köpt kardborreband, men sen det rent praktiska att byta har jag inte tagit tag i än…

    Edvin ska börja dagis först efter nyår, har inte funderat på hur vi ska göra då faktiskt. Som det är nu kör vi engångsblöjor på nätterna och om vi är ute på resa.

    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *