Bra som hänt

Vad bra att jag kan blogga från bussen numera, jag verkar inte hinna annars… Tänkte bara nämna några bra saker som hänt på sistone:

– I onsdags var det utekväll med jobbet (=kundföretaget jag sitter hos). Vi var på Hard Rock Café och åt mat, drack öl och bowlade. Sen blev det en liten sväng till Bishop’s Arms på Avenyn också, dit har jag velat gå länge! Mycket trevligt!

– I lördags hade vi ”picnic” med två andra veganfamiljer som vi träffade för första gången. Jag säger ”picnic” med fnuttar eftersom det regnade och vi åt i matsäcksrummet på Naturhistoriska i stället. Det var jättekul att träffa andra veganfamiljer med barn i Avas ålder, vi umgås ju varken med veganer eller barnfamiljer i någon större utsträckning annars.

– I söndags var jag på bokmässan hela dagen. Rapporter finns/kommer på Barnboksprat.

Nu ska jag läsa lite på bussen och sen hämta Ava på dagis.

Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *