Hoppa till innehåll

Ava har fått paket!

Barnboksbyte - Avas paket (klicka för större bild)

Jag nappade genast när Ango utlyste sitt bokbyte för barn och nu har Ava fått ett jättefint paket! Hon fick två böcker: Emmas verkstad av Gunilla Wolde och Små, en bok med tre olika berättelser av Kenneth Andersson, Ann Forslind och Helena Davidsson Neppelberg. Dessutom fick hon två små söta figurer som kan hänga och dingla och tre Hello Kitty-askar med russin och torkad frukt.

Mor och dotter är hänförda! Ava blev mest förtjust i russinen till att börja med, men jag är övertygad om att vi kommer att få glädje av böckerna. Det passar verkligen perfekt att få en Emma-bok just nu, eftersom Ava precis har fått en annan Emma-bok och en Emma-docka. Och dessutom hade jag just den här boken när jag var liten, så det blev något av en nostalgisk chock att bläddra igenom den och känna igen mig helt och hållet!

Och även jag blev faktiskt fascinerad av askarna med torkad frukt, jag kände inte till att det fanns såna. Har bara sett de något större små askarna med enbart russin, de där vanliga från t.ex. Sun-Maid eller Ica. Men de här var mycket roligare på alla sätt och vis!

Tack så hemskt mycket Simone!

Utan att avslöja alltför mycket kan jag även berätta att jag packat ett paket till en liten pojke idag. Hoppas att han blir lika nöjd som jag och Ava!

Publicerat iBöckerVardagsliv

3 kommentarer

  1. Vad roligt att ni gillade paketet!
    Visst är de kanon de där små paketen med frukt? Jag har hittat dem på vårt lokala lilla Ica. Det finns Hello Kitty och Nicke Nyfiken att välja mellan (smakerna är samma, så det är bara utseendet som skiljer sig), och de kommer i 12-pack. Askarna är mycket uppskattade här hemma av alla barnen!

  2. De finns på vårt Ica också, jippi! Eller ja, det fanns lappar för dem på hyllor som gapade tomt. Hoppas de kommer in igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *