Hoppa till innehåll

Kvällssnack och småbarnsföräldrar

På kvällarna numera brukar Ava insistera på att “gosa mamma”. Då ligger vi bredvid varandra och pillar varandras hår, kramas och pratar om dagen som varit. När Ava är på väg att somna övergår hon till långa, mässande monologer och det brukar vara det säkraste sättet att få veta något om hennes dag, för det bubblar upp lite allt möjligt som hänt. Igår kväll var det mycket “packa dattenpööl” och “packa äppe”. “Packa” används både som “plaska” och “sparka” och visar jag den här bilden råder det kanske inget tvivel om vad hon menade:

Plaskpromenad och äppelfotboll

Från gårdagens plaskpromenad med äppelfotboll.

Igår tvärsomnade jag för övrigt under nattningen och vaknade vid 22. Fånigt, med tanke på att jag och Jonas förberett värsta romantiska myskvällen med efterrätt och film. Jonas i sin tur kraschade i soffan. Ja, se småbarnsföräldrar…

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Åh, det låter mysigt att ligga och snacka så där.
    Själv har jag ungefär varje kväll ambitionen att vara uppe och vaken liiite längre än Max, men det lyckas ytterst sällan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *