Åtminstone lite bilder från Malmö

Nu har jag i alla fall lyckats ladda upp lite bilder från Malmöresan:

» Malmö och Øredev

Jag fick för övrigt en massa nyköpingsvibbar när jag promenerade runt i Malmö. Jag menar… Malmöhus – Nyköpings hus, Hedmanska gården – Hellmanska gården… men annars var kanske inte likheterna så stora. Malmö var hur som helst en mysig stad med charmigt rörig stadsplanering och en tuff blandning av små söta hus och stora pampiga kolosser, varav väldigt många såg väldigt gamla ut.

Ser man på, det blev några ord också. Men inte så många, för nu behöver jag verkligen sova!

En kommentar

  1. Hej back in business om du är intresserad av att läsa min blogg om film fortfarande.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *