Hoppa till innehåll

Nyårsfirande

Nu har vi firat nyår och jul i efterskott med Avas farmor, farfar och faster. Vi skulle ju ha åkt till dem över jul, men i stället kom de hit över nyår. Dagen innan nyårsafton firade vi minijul med julklappar. På nyårsafton åkte de andra och shoppade på Allum medan Ava vilade lunch och jag förberedde lite inför nyårsmiddagen. Det blev fylld portabello med hasselbackspotatis och tzatziki. Efterrätten var pannacotta smaksatt med vaniljstång + hallongelé, dekorationshallon och riven choklad över. Till det vitt vin, som vi inte dricker så ofta, men det var mycket lyckat. Vid tolvslaget dracks det bubbel medan vi stod i vardagsrummet och spanade på fyrverkerier.

Det hela var mycket trevligt och det märks att Ava njuter av all uppmärksamhet hon får.

En kommentar

  1. Åh, hasselbacks. Det hade vi med. Det ska vara hasselbacks på nyår, annars kan det vara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *