Hoppa till innehåll

Google-koden

Jag är, liksom så många andra, väldigt googlifierad. Gmail, Google Calendar, Google Docs, Nexus One… ja, mycket av det jag pillar med dagligen kommer från Google. Så det är väl ganska naturligt att jag blev nyfiken på en bok som Google-koden.

Andreas Ekström skriver bra och intressant, jag får lära mig ett och annat nytt. Som utvecklare är jag nästan barnsligt förtjust i att läsa om hur det är att jobba som utvecklare på Google och vistas i deras speciella miljö, men sånt blinkar bara förbi här och var. I stället ligger mycket av tyngdpunkten på filosofiska utläggningar kring godhet, apropå Googles motto “Don’t be evil”. Mot slutet blir det faktiskt lite tröttsamt, men på det stora hela uppskattade jag boken. Och det verkar andra också göra, läs vad andra skriver om boken här.

BokinfoTitel: Google-koden
Författare: Ekström, Andreas
Förlag: Weyler förlag
ISBN: 9789185849376
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *