Här kommer ispatrullen

Äntligen har jag införskaffat ett par rejäla vinterskor. Lite sent, kan tycka, men det var den planerade Sälen-resan med jobbet som gav mig en spark i baken. Det och att Green Laces finns. Det är nämligen därifrån jag köpt mina Ice Patrol-kängor.

Jag gillar dem! Jag får lite ont på höger “stortåknoge”, men jag hoppas att det är övergående. De är snyggare i verkligheten, tycker jag, och de är förhållandevis nätta med mjukt skaft och hård tå. De har infällda broddar i sulan, men de är ärligt talat rätt svårmanövrerade, så jag har svårt att se hur jag skulle ta mig tid att trixa med dem i morgonstressen så här till vardags i alla fall.

Om du ser mig ute nu finns risk att jag beter mig lite konstigt. Jag försöker nämligen gå igenom alla vattenpölar och allt slask. För mina skor läcker inte!

4 kommentarer

 1. Hej!

  Tänkte köpa mig dessa skor nu till vintern. Så tänkte höra med dig vad du tycker om dem och har det hållit väl? Läste att de skulle vara stora för sin storlek. Alltså att man ska köpa en storlek mindre. Stämmer det?

  Bor uppe i Kiruna så behöva verkligen bra skor =)

  Svara

 2. De känns rejäla och bra, tycker jag! Jag har min vanliga storlek, men så fick jag ju lite ont också… det hann i alla fall inte gå över under den ganska korta period jag använde dem i slutet av förra kallsäsongen (och jag har inte plockat fram dem till den här säsongen ännu). De är inte supervarma heller, så det kan nog vara bra att ha lite extra plats för ett par raggsockar om man vill använda dem i rejäl kyla.

  Svara

 3. Tackar för ditt svar!!! Har nu beställt skorna. Valde också min vanliga storlek =)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *