Hoppa till innehåll

Varsin duktigdag

I helgen har vi varit duktiga. Vi tog varsin dag att uträtta saker utan alltför mycket Ava-inblandning.

Igår var det Jonas duktigdag och han körde grejer till tippen, handlade lampor på Hornbach och satte upp dem, m.m. Jag och Ava fixade tvätt av både kläder och Ava och lyckades dessutom komma ut en sväng i fint väder. Närmaste lekplatsen var fortfarande otäckt isig och det blev några vurpor där, men vi hittade en annan där det var mestadels sand. Jag fick i alla fall tillfälle att prova mina dubbar på nya kängorna…

Idag har jag gjort en garderobsrensning som heter duga, tvättat lakan och bäddat nytt, lagt ut en massa prylar till försäljning, samt vikt tvätt, omorganiserat i syprylskaoset, sytt i en knapp och lagat en tröja.

Phew.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *